fredag den 7. december 2012

UNIKKE BRUGEROPLEVELSER PÅ WEBSITES

Hvis man ønsker et website, der virkelig skiller sig ud, er det ikke nok at have forskellige effekter, der visuelt er interessante for brugere. Nu skal brugeren nemlig også aktiveres og involveres - så brugeren på den måde bliver en del af sitet og dets oplevelse. Det betyder også, at sitet oplevelses forskelligt afhængig af hvordan den besøgende navigerer og vælger at bruge sitet. Jeg har fundet 2 gode eksempel. Det første lige til - og det andet virkelig ekstra ordinært!

Første eksempel på et sådant site er M&M's. Her er der tale om et sjovt og cool design, som skiller sig ud. Som M&M's skriver, så er deres site opbygget som en gade: "Den eneste gade i verden, hvor alt er total nuts". Man kan klikke og navigere rundt præcist som man lyster og ved hvert klik får man en ny oplevelse. Man kan se læse om produkterne, se sjove klip, downloade ringetoner og wallpapers og meget meget mere.... Det er helt sikkert et site, den besøgende vil huske! Jeg glemmer det i hvert fald ikke lige sådan... For sjovt er det da :-)

Besøg sitet ved at klikke her.




Printscreens fra M&M's danske website.



Og så til den lidt mere hardcore version!!! Hvor der for alvor er tale om en brugeroplevelse ud over det sædvanlige, som man bestemt ikke glemmer.... en fuldstændig unik oplevelse...
Det er Intel, der har lanceret et kampagne site "the museum of me". Sitet appellerer 100% til den bruger der besøger sitet. Når sitet åbnes skal man connecte til ens facebook profil. Herefter ser man en film, der er en visuel guidet tur igennem det sociale netværk, som man har opbygget igennem ens facebook profil. Man ser hvordan der på et museum er opsat fotos af en selv og ens venner. Det er simpelthen for vildt.... Og helt sikkert noget du SKAL opleve selv for at forstå hvad jeg mener. Så test sitet med dig selv: Læn dig godt tilbage i stolen, pas på du ikke taber kæben helt (for man bliver mundlam!) og klik så her.




Intel.com - min helt egen "guided museum tour" fra Intel's kampagnen: "The museum of me"



/Mette, LeeSign

2 kommentarer:

  1. Rigtig godt, og god forklaring.... Noget mere af det :0) Rigtig god weekend, knus Charlotte

    SvarSlet