søndag den 2. december 2012

COOL CHRISTMAS

Julen er høj sæson for udsmykning - og udsmykning der skiller sig ud husker vi!
De fleste mindes en eller anden butiks juleudsmykning som var helt speciel. Og den udsmykning vi husker - gør at det også er den butik eller vare, som udsmykningen er knyttet til, som vi husker.
Selv mindes jeg tydeligt to specielle juleudsmykninger. Den ene fra butikken Mette Mode i Herning; en butik der i mange år lå på Herning torv. Her havde de hvert år byens mest spektakulære julespil kørende i vinduerne med julenisser, små landskaber og en masse mekaniske effekter, der fik - især alle børn - til måbende at stoppe op og kigge på denne flotte juleudsmykning.
Den anden udsmykning jeg aldrig vil glemme er juleudsmykningen på stormagasinet Saks Fifth Avenue i New York. I slutningen af november starter de deres fuldstændig imponerende julespil, der ved hjælp af projektorer kører som en film uden på deres smukke facade hver eneste dag. Det er intet mindre end imponerende smukt! Og både effekterne, lyset og musikken gør, at alle der krydser 5th avenue stopper op for at opleve det. Så selvom 5th avenue har rigtig mange andre flotte og vildt imponerende juleudsmykninger, så var det uden tvivl denne på Saks Fifth Avenue, der gjorde størst indtryk på mig! Hvis I ikke selv har oplevet det live, kan I få en fornemmelse af det på nedenstående billede og video.
Her kan man da virkelig også snakke om juleudsmykning, der skiller sig ud. Hvad siger I derude?
Hvis man ikke selv vil kaste helt så mange ressourcer efter pyntet som Saks har gjort, så kan man også få en fed effekt med snefnug og jule ikoner udskåret i folie, der kan dekorere butiks vinduer og facader...



 
Juleudsmykningen på Saks Fifth Avenue, NYC.
Video fra youtube og foto fra fabulouslyfrugalnyc.blogspot.com
 
 
 
/Mette, LeeSign
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar